Buitenschoolse opvang

Tarieven Openingstijden Medewerkers Documenten

Buitenschoolse opvang

Op de buitenschoolse opvang zijn kinderen welkom in de leeftijd van 4-13 jaar. Voorschoolse en naschoolse opvang staat bij ons voor vrije tijd! Tijdens de schooltijd wordt er al veel energie en aandacht gevraagd van de kinderen. We vinden het belangrijk dat kinderen op de buitenschoolse opvang kunnen ontspannen, met vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen, zelf keuzes maken en initiatieven durven nemen.
De bekende gezichten van de medewerkers zorgen snel voor een ontspannen en gezellige sfeer. Ook spelen zij vaak mee met de kinderen of dragen ideeën aan om activiteiten te doen. Op de BSO is een uitgebreid aanbod van speelmateriaal aanwezig, waarbij kinderen uitgedaagd worden om verschillende spelvormen met elkaar te combineren. Hierbij valt te denken aan gezelschapsspelletjes, knutselspullen, constructiemateriaal, tafelvoetballen, rollenspel in het winkeltje of de foodtruck en materialen om hutten mee te bouwen. Daarnaast stimuleren we buiten spelen en bewegen én zijn we dagelijks te vinden op onze speelplaats, de natuurtuin of het naastgelegen speelveld. Voor de kinderen die even minder behoefte hebben aan actie, is er een ruimte ingericht met een bank, een stoel met zachte kussens, en spelmateriaal wat uitnodigt tot minder intensief spel. Op onze buitenschoolse opvang wordt rekening gehouden met het individuele kind, in een sociale omgeving.

Tarieven

Bekijk via onderstaande link de tarieven voor kinderopvang bij Stap voor Stap. Wij lichten graag persoonlijk toe wat de opvangkosten voor jouw kind zijn.

Tarieven berekenen

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 7.30 - 18.00 uur.

In overleg is opvang vanaf 7.00 uur en tot 18.30 uur mogelijk.

Feestdagen

NieuwjaarsdagVrijdag 1 januari 2022
Tweede paasdagMaandag 18 april 2022
KoningsdagWoensdag 27 april 2022
Bevrijdingsdag (5 mei)Eerstvolgende in 2025
HemelvaartsdagDonderdag 26 mei 2022
Tweede PinksterdagMaandag 6 juni 2022
Tweede KerstdagMaandag 26 december 2022

Medewerkers

Nienke

Groep:

Buitenschoolse opvang

Janneke

Groep:

Buitenschoolse opvang

Inschrijven

Je kunt je kind direct bij ons inschrijven. Vul hiervoor het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Inschrijven
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then